Događanja i aktivnosti u veljači 2018.

Kao i svaki mjesec, tako je i veljača u Centar za rehabilitaciju „Mala Terezija“ donijela brojna događanja i zanimljivosti. Izdvajajući najznačajnije, svakako je vrijedno spomenuti zabavu „Valentinovo pod maskama“, na kojoj su sudjelovali i gosti iz Udruge Golubovi Županja, Crvenog križa Županja te Udruge „Golubica“ Vukovar. Tom prigodom plesalo se i pjevalo, a niti uzbuđenja nije nedostajalo u natjecateljskom dijelu.

Već sljedeći dan, korisnici Centra sudjelovali su na manifestaciji „Šokačko sijelo“ u Županji.  Također su se rado odazvali i pozivu za uzvratni posjet Golubici iz Vukovara gdje se ponovo družilo i plesalo pod maskama.

Nadalje, uspješna suradnja Centra za rehabilitaciju „Mala Terezija“ i Hrvatskog fotosaveza  te Fotokluba Vinkovci nastavljena je novom radionicom pod nazivom „Ususret Uskrsu“, u kojoj su nadograđene ranije usvojene vještine rada tehnikom kemograma. Već uhodani tim sastavljen od voditeljica Zlate Medak i Mirjane Pešec,  suradnika Predraga Bosnara, Lee Stojanović te stručnih djelatnika Vere Gvozdić, Tanje Ćuković i Petra Šajfara kroz dva dana intenzivno su radili s korisnicima Centra osnažujući ih i motivirajući u kreativnom izražavanju. Tom prigodom nastale su unikatne uskršnje pisanice koje će krasiti prostore Centra za rehabilitaciju „Mala Terezija“, a vrijeme ispunjeno zajedništvom, radom i učenjem, zasigurno će dugo pamtiti svi sudionici radionice. 

Srijeda, 21 Veljača 2018 08:33
Pročitano 2860 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Kontakti:

Mala Terezija Centar za rehabilitaciju
Ustanova za skrb o osobama sa tjelesnim i mentalnim oštećenjima

Vladimira Gortana 16
32100 Vinkovci
Hrvatska
Dežurni telefon:  032 337 758
Centrala:  tel/fax: 032 337 761

Mail: malaterezija@gmail.com