Ispiši ovu stranicu

Treća Olimpijada starih sportova za osobe s intelektualnim poteškoćama

 U Centru za rehabilitaciju Mala Terezija Vinkovci održana je treća Olimpijada starih sportova za osobe s intelektualnim poteškoćama.

Na olimpijadi je sudjelovalo 12 udruga i ustanova iz regije i to iz: Nove gradiške, Vukovara, Slavonskog Broda, Županje, Požege i Vinkovaca s ukupno 72 natjecatelja, a natjecali su se u trčanju u vreći, skoku u dalj, bacanju kamena s ramena, bacanju karika, nošenja na krke, trčanju s jajetom, te potezanju konopa.

Olimpijsku baklju je i ove godine zapalio hrvatski paraolimpijac Mario Alilović. Za sve natjecatelje je ovo bilo jedno veliko pozitivno iskustvo, te planiramo da  nam Olimpijada postane tradicionalna. Održavanje četvrte Olimpijade starih sportova za osobe s intelektualnim poteškoćama je planirano u listopadu 2013., a zainteresirane udruge i centri koji nisu sudjelovali ove godine mogu nam se obratiti na m@il: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Posebno zahvaljujemo volonterima "Male Terezije", članovima GD Crvenog križa Vinkovci, gospodinu Miroslavu Gagri koji nam je donirao medalje.

Petak, 19 Listopad 2012 02:00
Pročitano 2769 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)